God jul!

God jul alla! Om nån timme ska min syster och jag vara julbockar åt våra små kusiner. Förra året höll jag på avslöja mig när kudden halvt ramlade ut ur min tomtedräkt, haha. Det är en annan histora. Men som sagt, GOD JUL!


snö!

Imorgon är det julafton, och som tur är fick vi snö iallafall! Det känns knappt som julafton utan snö, man får inte den rätta känslan då. Den här synen möttes jag av då jag tittade ut genom fönstret igår morse;




Mamma fyller idag, så vi har ätit tårta, och slappat framför teven. Nu ska jag fortsätta titta på Systrar i jeans!

xoxo


jul, jul, strååålande jul

Min syster och jag höll på klä julgranen när jag gick till datorn för att sätta på en jullåt. Jul, jul strålande jul började spelas ur högtalarna när jag tittar till vänster och ser min syster som står med förskäraren i högsta hugg och i färd med att skära av toppen på granen. (Den var tydligen för lång för att stjärnan skulle passa) det var ganska kul, haha.

Igår färgade jag håret i en mörkbrun/lila färg, blev ganska bra. Känns som att det skulle vara lite för mörkt för min smak, men det bleknar ju ganska snabbt eftersom det var lätt färg.  Idag har jag varit ensam hemma, min syster jobbade, men jag stannade hemma och kollade på oc eftersom jag inte känner mig riktigt på topp. Nu är jag helt fast i serien, har tittat på ca. 19 avsnitt på 3 dagar, hehe.













fruktsallad och oc

Godkväll kära vänner, jag är lite krasslig för tillfället, så nu efter en hel dag på stan med julklappsshoppande ska jag bädda ner mig i soffan med fruktsallad och OC! Har aldrig tittat på det förut, men det verkar vara en bra serie, så nu ska jag titta på det. Men klockan tio (nio för er i sverige) ska jag titta på Love actually på fyran, missa inte!

xoxo




finally

ÄNTLIGEN är den här helvetiska veckan över! Jag har pluggat varje dag i 2 veckor nu, så jag höll på få psykiska problem där ett tag, haha. Det är fan inte normalt att ha 5 prov på en och samma vecka.  Ikväll är det julfest, och sen jullov i 2 veckor! Hur härligt är det på en skala? 10! Nu ska jag slappa så mycket det bara går innan jag åker på julfest.

xoxo




gammal bild!

fredag

Jaha, då var det fredag igen. Dagarna bara flyger iväg! Idag hade jag faktiskt tänkt plugga lite, har fem prov veckan efter nästa vecka, och det skadar ju inte direkt att börja läsa i tid. Men då idol kommer sitter jag såklart bänkad framför teven!
Skoldagen var långtråkig som vanligt, jag sitter bara och stirrar mig blind på klockan, hehe.. men nu är jag hemma iallafall ;)




RSS 2.0