Lördagskväll


Håller på ser på olika videor från när vi var små, så himla roligt! Man sitter bara och skrattar hela tiden :D
Vi har inte gjort så mycket annat ikväll än det, och ätit våfflor ;)

Imorgon måste jag städa mitt rum, det ser ut som jag vet inte vad ;P dessutom måste jag städa min garderob + rensa ur lite kläder jag inte använder. Hoppas det kommer Wallander på kvällen också! Det är så kul att titta på :)

Nu ska jag gå och se vidare!



image133

             
bild jag tog i stan idag :)


Lördag, och jag e glad

Vet ni, jag hade ju beställt dendär 3 färgade klänningen från hm, och skulle få hem den först i mitten på maj, och sen idag när jag var till stan och kommer in till hm ser jag den hänga där. Jag blev jätteglad :D Gissa om jag köpte den.


image131

image132

köpte också det randiga linnet :)







Söt klänning

Beställde bl.a. denna klänning från hm idag, fast den kommer först i mitten på maj :/ den är väl så efterfrågad antar jag. Jag längtar tills jag får den! Så himla söt.

image130

Jag är konstig

Haha, jag e ganska sjuk. Jag hittade inte min mobil, så jag ringde med vår hemtelefon på den, och märkte då att jag har den avstängd. Då kommer det att jag får lämna ett meddelande efter tonen, så då pratade jag in ett meddelande på min egen mobil. :D Gör ni också så? Nej, jag trodde väl det.

Fredag

Kom från skolan för en stund sen, åt just lövbiff och franskisar, gott! Ikväll kommer Ville (kusin från Sverige) till oss, han åker hem imorgon så. Vi ska väl basta och äta tacos och tortillas :) Förhoppningsvis kan Sandra och jag beställa kläderna från h&m idag istället. På hemsidan stod det att det tar 1-2 veckor innan man får hem kläderna. Hoppas på en då ;)

kisses

Torsdagkväll med Du är vad du äter

Är hos mamma nu, men ska gå hem nu. Ska äta sallad och titta på "Du är vad du äter", så roligt att se på det tycker jag ;) och hm beställningen blir väl av först imorgon. Tänkte beställa en kort svart kavaj, en lila tunika med mönster, den där AA liknande klänningen och sen kanske nån bastopp? Får se, men nu ska jag springa hem, hejdå!

puss

H&m beställning

Får bli en beställning från h&m istället. Enkelt och bra! Sandra och jag ska beställa ihop. Hon tipsade mig om en AA-liknande klänning som jag ska beställa. Såg också en snygg mc-skinnjacka :) Vet inte om jag ska beställa nåt annat.. måste kika lite till i webshoppen!


image128            image129


Forever 21

Hörde att forever21 har börjat skicka till Sverige, men hur är det med Finland då? Jag skulle gärna beställa nåt därifrån.. de här skorna var söta :)

image127

Torsdag

Hej! Hur har ni det? Är hemma hos mamma nu, har ätit lite och så. Skolan var väl okej, men ändå skönt med helg snart! Det är det alltid. Enda roliga idag är väl "Du är vad du äter", haha ;P

Telefonsamtal

Pratar med Sofia i telefon. Hon borstar tänderna, haha :D

image126

och det kom inget top model, kom sport istället?

Onsdag

Herregud vad det blåser ute. Det är ju nästan så att man blir rädd! Blåser och snöar och jag vet inte vad ;O

Hittade skor idag, yes! Sen köpte jag också en ganska cool tröja, se bild nedan. En topp och dendär västen sitter ihop, fast på baksidan är det ingen väst. Vi åt lite, gick runt i stan och innan vi åkte hem hyrde vi två filmer, en med Jessica Simpson och Luke Wilson, hette nånting med blonde, men minns inte vad, och Legally Blonde 2. Bara blondinfilmer, haha ;D

Imorgon har vi modersmålsförhör och jag har inte börjat läsa än. Måste göra det nu, för jag vill inte missa Top model!




image125


skor från Cip cap och tröjvästen (?) från h&m :)

Gossip Girl

Hejhej :) Tittade på Gossip Girl idag, andra avsnittet. (finsk kanal). Verkade ju vara en bra serie! Har läst de flesta av böckerna, och de är ju hur bra som helst.

Imorgon ska jag till stan. Måste köpa nya skor. Måste.

image123

       bild från i söndags. Färgchock? ;)


Tisdag

Har varit så himla trött hela dagen idag. Jag låg och läste en Gossip girl bok till halv två.. smart. Dessutom mådde jag dåligt på morgonen då jag hade ätit grillmat kvällen före, och legat och ätit på en stooor chokladkanin medan jag läste. Gott, men man mår inte bra av det. Idag ska jag äta tonfisksallad, så det jämnar ut sig lite, haha. Ojdå, idag ska vi ju till fammo och faffa och äta tårta, för faffa fyller ju idag :) Måste ta en mindre bit tårta då ;)

Läste på Elin Klings blogg att hon har en tävling där man ska komma på ett nytt ord för "Dagens outfit", hon skriver att hon är så trött på det begreppet. Jag håller fullkomligt med henne! Jag menar, man hör det dag efter dag på blogg efter blogg. Den som inte håller med så säg!



Tråkigt liv?

Godkväll :) När jag kom hem från Soffi idag kändes allt så himla trist, Alexandra (syster) och jag låg på soffan och gjorde ingenting, vi kom inte på nåt kul att göra heller. Då insåg jag att jag har ett ganska tråkigt liv egentligen. Samma visa varje dag, vakna, skolan, hemma, sova typ :P Vi började prata om vad vi skulle önska om vi fick önska 5 saker, då önskade jag bl.a. att jag skulle leva ett liv som Gossip girl tjejerna på upper east side i New York. Det skulle vara kul, eller hur?

Lite senare åkte vi till fammo där vi kollade på Wallander och åt grillmat. Nu sitter jag och kikar lite på Kalle och chokladfabriken, och gud vad man blir snål på choklad, hehe ;P

Imorgon är det skola igen.. känns förjävligt om jag ska vara ärlig. Fast det är bara 48 dagar kvar i skolan, det har jag räknat ut ;)

Måndag

Godmorgon! Jaa, godmorgon, fast klockan är snart halv två. Soffi och jag vaknade lite före ett så, haha ;) Vi fick inte vara på datorn efter tolv igår kväll eftersom soffis mamma skulle till arbetet tidigt, och vi hade så mycket ljud när vi var på datorn? ;P då loggade vi in på mobilerna istället, gick ju det också.

Klockan sju vaknade vi av att soffis fåglar ringde i en klocka som dom har i buren, och flaxade omkring som galningar. Vi blev så störda på dom, så vi gick till ett annat rum och sov vidare ;D Om en timme ska jag hem, fammo och faffa kommer på mat till oss.

puss

Hos Soffi

Hej! Är hemma hos Soffi nu, vi chillar på lite bara ;D Vi hade tänkt se på Wallander, men det kommer tydligen först imorgon. Fast vi har nog kul ändå!  Vad gör ni då? :)


Söndag

Hej! Ursäkta för den dåliga uppdateringen, men jag har faktiskt firat påsk ;) Är hemma hos mamma nu, släkten är här idag. Tjejmiddagen igår var jättekul, vi åt tortillas, pratade och såg filmen A cinderella story. Mysigt :) Ikväll ska jag till Soffi och sova över, blir fuun ;D Vi kommer antagligen ta en massa bilder, ni får se sen!



pyss ;)


Påsklördag

Hejhej :) Vi somnade först vid halv 5 igår för vi chattade en massa och hade jättekul :D När vi vaknade åt vi frukost, och sen fick vi chokladkaniner och chokladägg. Soffi och Ville (kusin från Sverige) ska vara hos oss hela dagen idag, och snart ska vi väl ner och måla ägg ;)

image119

image120

Klassfesten som spårade ur

Ja, herregud. Folk spydde, trängde sig på, blev osams osv osv.. Alkohol i för stora mängder förstör allt. Det är inget nytt. Det har vi fått uppleva ikväll också :/ Synd att det blev som det blev.. nästa klassfest blir defintivt utan alkohol! Soffi ska sova över hos mig idag, vi har jättekul. Tur att nåt blev kul iallafall ;P Imorgon är det tjejkväll, hoppas det blir mer lyckat!


Gonatt ♥


Påskägg

Är hemma hos Josefine nu, vi har just ätit påskmat och sitter nu och mumsar på chokladägg. Supergott!

image118

GLAD PÅSK

Måste göra något av påsklovet

Nej, nu tänker jag göra något, och inte bara sitta här framför datorn! Kanske ut och gå, solen skiner för fullt nu :) Vädret verkar ha humörsvängningar, för nån timme sen yrde ju snön omkring ! Sen ska jag äta massa choklad, mums

image117

Nya skor

Jag måste verkligen ha nya skor, alla går ju bara sönder, så nu har jag inga jag kan ha ;/
Måste köpa efter påsken!

image116


de här tycker jag är skitsnygga! Kommer från Bianco och ligger på 109 euro. Synd.

Skitväder, jag vill till Thailand

Trevligt väder vi har idag. Eller vad säger ni?

image114


det hade hellre fått se ut så här;


image115

tänk att ligga där nere på stranden i bikini, bli brun och fin
och sen ta ett dopp i det härliga vattnet! Jag blir galen

Långfredag

Godmorgon! Nu är mina två små kusiner här. Inte småkusiner, små kusiner om ni fattar ;) Har just mumsat i mig ett påskägg, hur kan det vara så gott? Tur att det är påsk så man har en orsak till att äta mycket choklad! Idag är det klassfest, halv sju. Kommer säkert bli jättekul :) Vad ska jag ha på mig? hjälp

Besök från Sverige + färga håret?

Min kusin Ville från Sverige är hemma hos oss nu. Det är kul :) Jag vill färga håret i samma färg som Ashley har, fast jag vet inte om jag passar i det?

Åh, vad skönt att få sova hur länge man vill imorgon! Jag måste träna också, har blivit lite slarv med det på sistonde. Så är det ibland. Nu ska jag joina Ville och syrran ;)


image112

image113

             
bilder från i somras

Ashley Simpson

Ashley Simpsons hårfärg är ju bara drop dead gorgeous! Jag vill ha likadan!


image111



Eller vad tycker ni?

Torsdag

Solen skiner lite, fast snön yr ändå ;/ och så är det svinkallt också! Höll på frysa öronen av mig när Sofia och jag var till butiken just och köpte fiskpinnar. Vi är hemma hos mamma nu, och håller på lagar mat. Äntligen har vi påsklov! Härliga tider. Imorgon är det klassfest, och på lördag tjejkväll hos mig :) Kan det bli bättre?

Top model nästa

Var en sväng till butiken, köpte senaste numret av Veckorevyn, riskakor och annat nödvändigt ;) Nu måste jag laga salladen innan top model börjar!

image109



Onsdag

Har inte hunnit blogga förrän nu, har en inlämningsuppgift på åtta sidor som ska vara inlämnad imorgon. Den är nästan klar nu, puh. Annars har väl dagen varit helt okej, lite trött bara, men det är jag nästan varje dag i skolan? Vi har så tråkiga lektioner att man blir sömnig..

Kvällens program består av Top model, plugga på mopedkörkort och äta något. Kanske tonfisksallad? Både gott och nyttigt ;) Nej, nu ska jag med min käre far till butiken!


image108



Tisdag

Tjenare! Var hos Sofia idag också, vi hade kul som alltid. Var till det där huset igen, fast nu var det lugnt där, inga tecken på kärringar i fönstren, haha :)

fredag är det klassfest, kommer bli kul! Så himla skönt att vi är lediga den dagen, och måndagen efter helgen också. Så får man sooova lääänge ;D Jag älskar att sova.
Vi har inga prov just nu, så då skulle det passa bra att börja läsa på mopedkörkortet, fast jag tar mig aldrig tid att göra det, och har ingen lust heller ;P fast det är klart att jag längtar tills jag får susa fram på min vespa, så jag MÅSTE läsa ikväll! Sen måste jag läsa min nya Gossip girl bok också. Ingen gör det bättre heter den.
 
Just ja, måste ju kolla om tjejerna kan vara hemma hos mig på lördag, höll ju på glömma det! Tur att min vän Jenny påminde mig ;) Här kommer några bilder från idag;

image104


image105

                  Sofias hund ;)


image106

       syrran å jag. Jag till höger ifall ni undrar ;) Observera min otroligt snygga handske!


Lista


SENASTE GÅNGEN.
Du grät: minns faktiskt inte..
Du tränade: i fredags
Du solade solarium: har aldrig gjort det
Du skällde på någon: idag, på Sofia ;)
Du var utomlands: Över jul/nyår då jag var i Thailand :)
Du köpte nya kläder: för lite över en vecka sen tror ja
Du åkte buss: idag
Du åkte taxi: i lördags, på väg hem fån solf
Du åkte tåg: oj, länge sedan!
Du smsade någon: idag
Du ringde någon: idag
Du camade med någon: hmm, ii förrgår då jag var hos Soffi :)

HAR DU NÅNSIN.
Hoppat studsmatta: Klart jag har! 
Tagit kort på dig själv: Japp, det har jag gjort..
Skrattat så att du börjat gråta: jag börjar gråta nästan varje gång jag skrattar, haha!
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: nej. Jag vet, ja e nörd ;)
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: nej ;P
Badat mitt i natten: yes ;)
Åkt berg o dalbana och spytt efter det: Nej, ja e inte så klen ;D
Gråtit till en bok: säkert nån gång
Varit rädd för tomten:  nej
Fått IG: minns inte,,

FAVORIT.
Band/artist:
har inget/ingen favorit
Låt: många.. men kanske early winter just nu
Mat: inre filè med gräddpotatis, mums!
Färg: tycker om många färger!
Dryck: cider
Känsla: Kär
Lukt: nybakta bullar?
Årstid: Sommar
Dag: fredag och lördag
Lärare: hmm, vet inte ;O
Glass: choklad
Godis: choklad
Alkoholdryck: cider
Klädaffär: H&M
Film: Disturbia
Bok: Gossip girl
Kändis: ingen speciell, men Nicole Richie har snygg klädstil!
Plats/ställe: hemma och Thailand :D

Måndag

Hej! Hoppas ni är lite piggare än vad jag är, har varit helt slut hela dagen. Kan förstås bero på att jag satt uppe och tittade på Wallander också, hehe ;P

 Sofia är hos mig
nu, vi ska väl plugga lite, sen åka hem till henne, och fotografera ett gammalt hus som ligger en liten bit ifrån henne som jag tog bild på igår. När jag satte in bilderna på datorn, och zoomar in fönstret högst upp, ser det ut som att en gammal kärring och en ung pojke står och tittar ut genom fönstret? Kusligt värre! Hur kan det komma sig när ingen bor i huset?

Sa just till min mamma att hon skulle komma och titta, och hon tyckte också det såg ut så! Läskigt. Så vi tänkte att vi nog ska undersöka huset lite närmare ;) Jag ritade ut två pilar där människorna är, men pilarna syns inte så bra..


image103

My sunday

Hej! Hemma igen. Hos Sofia satt vi på datorn, fotograferade lite, var ut en stund, såg på Top model.. Hade kul helt enkelt :) Tråkigt med skola imorgon.. Fast vi är ju lediga på långfredagen och annandag påsk, härligt. Kvällens planer är att äta en puffetglass och titta på Wallander, älskar det!


image99

             roligt med självutlösare ;) sofia å jag


image100

           min söte vän Sofia


Wallander nästa! Hejsvejs

Puff

Har jag berättat att jag har en dvärgpapegoja? Puff heter den.

image96

image97

Visst söt? :)

Söndag

Blogg.se krånglade igår kväll och också på natten efter att jag kommit hem, så jag kunde inte skriva då. Störande. Var iallafall jättekul igår, på förfesten drack vi lite cider, dansade och sånt. Klockan tio kom taxin, och vi satt och sjöng en massa sånger i taxin, haha! Vi sjöng så jäkla högt också, förlåt taxichauffören! Väl framme gick vi genast till dansgolvet och skakade rumpa, fortsatte på samma sätt flera timmar framåt ;)

Kvällen led mot sitt slut
och vi hoppade i taxin för att åka hem. Vi for via grillen, och åt hamburgare också. Sofia, Sandra och jag stod där utanför grillen och väntade, och vi gapskrattade hela tiden :D minns inte vad det var som var så kul, haha! Grillen är i en husvagn, och plötsligt trycker Sofia in mitt huvud genom luckan för att jag skulle känna hur gott det doftade där, eller vad hon nu menade ;D Det var en väldigt lyckad kväll!

puss



image98

Make me up

Som vardagssmink brukar jag bara använda mascara och mineralpuder. Ibland foundation. När det är fest lägger jag till ögonskugga, kajal, och lite puder ;) Vad brukar ni använda?

image93

image94

image95


Lördag

Lördag, lördag, yee :D Jag är på bra humör, snart kommer Sofia hit, vi ska väl inte göra nåt speciellt förrän ikväll då det är förfest hos Janika, sen paarty! Jag tänkte ha på mig det nya linnet från h&m, och kanske en kjol? Är inte riktig säker än.. Och hur ska jag ha håret? ;P jag kommer väl på nåt förhoppningsvis!

puss

Let´s dance

Sitter och glor på Let´s dance. Visst liknar Tony lite på Bruce Willis? Iallafall jag tycker det ;P Var ut och sprang/gick en stund med pappa, fast jag fick håll i sidan  eller "stynjo" som vi säger här i Finland, haha, så det var inte så lyckat.. Just det, när vi kom hem, så sprang jag lite upp och ner på vår trappa, så stiger jag snett och vrickar foten, igen! Tog sjukt som fan, men jag tror inte det är så allvarligt. Det får det inte vara, för imorgon ska vi ju rocka fett i Solf ;D Nej, nu måste jag kolla vidare på Let´s dance!

puss hej!

Fredag

Yey, då var det fredag igen! Jag känner på mig att det kommer bli en jätterolig helg. Imorgon är det förfest och efter det ska vi till Solf och shejka loss på dansgolvet med girlsen ;) Idag ska jag inte göra så mycket. Bara ta det lugnt och kanske äta lite tacos, mums!

hade lust att lägga in en bild, och då hittade jag den här ;) ett armband jag köpt i Poros, Grekland
för nåt år sen..


image92

                        

Sverigeresa

Det är inte säkert ännu, men Sofia, jag och kanske Sandra ska till Stockholm i april :D Vi tänkte leva livet lite, bo på hotell, shoppa och hälsa på vänner! Jag och Sofia får nog åka, men vet inte med Sandra ännu. Ååh, hoppas det blir av, skulle vara så himla kul :) Isf tar vi nog flyget, tar så lång tid med båt, och dessutom var det nånting med att man måste vara aderton för att ta båten över en helg.

Min kusin Josefine har en tävling i sin blogg, och det här kan man vinna;

ett armband eller den här söta väskan. Man får välja själv!

www.missjosso.blogg.se

image91


nu måste jag tyvärr plugga samhällslära. Ämne; EU. Finns det nåt tråkigare?


Torsdag

Hej! Är hemma hos Sofia nu, vi äter glass med strössel och chokladkex på, gott :) Hände inget kul i skolan heller.. fast Sofia var galen som alltid ;) Skriver mer ikväll, för nu måste jag äta upp min glass innan den smälter! Puss

Onsdag

Godkväll ;) Hemma från tjejkvällen. Det var jättekul! När vi kom dit började vi laga maten efter en stund, sen åt vi, och efter det såg vi på en skräckfilm som var bra, men hemsk ;) Hinner inte skriva mer nu, måste sova! gonatt

image89

                          gott! :D

image90


Godnatt

Funderar på att köpa den där american apparel klänningen som alla pratar om, den är faktikst riktigt snygg. Måste fundera på det. Fast nu måste jag sova, är skittrött!

♥♥

Mitt rum

Tänkte visa lite bilder på mitt rum hos mamma. Hon har flyttat för bara några veckor sedan, så jag har inte riktigt hunnit sätta dit så mycket saker ;P (mamma och pappa är inte skilda, dom har bara tagit en paus ;P)
jag har en stor garderob här också, en walk-in-closet :)


image85

image86

image87

image88

                Ska nog fixa till lite i min garderob, och sätta dit mina kläder förstås :)

Apelsin

Åt apelsinklyftor tidigare idag, visst är det gott? ;)

image83

Tisdag

Hej! Nu har jag klippt mig. Jag toppade mig och klippte en liten lugg :) Skoldagen var ganska tråkig som vanligt.. Just nu är jag hos mamma (mina föräldrar har tagit en paus så ;P) Tror inte vi har några läxor, och jag har inga planer för kvällen, så kommer antagligen att blogga ganska mycket ;D tjejmiddagen blev flyttad än en gång då Sandras bror är sjuk idag. Så middagen är imorgon istället ;)

image82

                            

Måndagskväll

Tjenare! När vi kom till Sofie och skulle ringa och beställa pizzorna, så svarar ingen vid pizzerian. Då kommer jag på att dom har stängt idag :/ så då köpte vi pizza från butiken istället, gick nog bra det också. Efter att vi hade ätit gjorde vi inte så mycket, men lite senare såg vi på en film, Fast and the furious. Tjejmiddagen jag pratade om blir imorgon istället för på fredag, så det blir att vara hemma hos Sandra då :) Fast först ska jag till frissan, vet inte vad jag ska göra åt håret, kanske toppa lite bara så det blir lite fräschare ;)

image79

image80



image81

       vad har jag för konstiga bilder på min t-shirt egentligen? ;P


Pizzakväll

Sandra är hos mig nu, och vi ska snart fara till Sofiepizzakväll :) dom andra tjejerna kommer också dit, förutom Inela och Anela som är på väg till Ruka på klassresa. Klassen jag går i, 9b åker i maj. Vi ska forsränna, paddla kanot, shoppa, och åka till ett nöjesfält tror jag det var ;) kommer säkert bli kul. Skriver mer sen då jag kommit hem!

Puss!


Måndag

Gomorgon! Har modersmålslektion nu, vi håller på med slangord och sånt.. Jag är jättetrött, var uppe så länge igår kväll ;P Längtar tills det blir helg igen! I helgen blir det kanske tjejmiddag hos nån av flickorna och dans i Solf, men jag vet inte säkert än. Det är länge till helgen, och just nu vill jag bara hem och sova ;) Ikväll ska vi kanske göra nåt kul med flickorna, hoppas det blir nåt då :)

hejdå ♥

Söndagskväll, eller natt egentligen

Hej! Såg just klart på Wallander, Luftslottet eller vad det hette. Jag älskar Wallanderfilmerna! Dom är alltid lika spännande. För en stund sen lackade jag mina naglar med det nya nagellacket, blev ganska bra!

image77

image78

Jag ser inte alls fram emot måndagsmorgonen. Alltid lika jobbigt att stiga upp ur sängen när man ska till skolan. Mycket skönare att ligga kvar under täcket! Men nu måste jag sova, om jag ska orka upp. Bloggar självklart imorgon bitti om jag har tid :) godnatt!

Söndag

Hej! Har inte hunnit blogga än, min kusin har varit hos oss så :) Igår var det en kul kväll! Vi kollade på "House of wax" och "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" som kom på sveriges fyran. Den var jätte bra! Såg ni på den? Just nu är jag hos Sofia och vi har kul :D ikväll ska jag inte göra så mycket annat än se på Wallander..

hejdå ♥

min dag

Just nu är jag jätte glad, det har varit en rolig dag idag :D Vi for till stan, och jag köpte två tröjor, en sjal, ett nagellack, strumpbyxor och en kjol :) vi drack smoothies och åt munkar på Arnold´s, och gick runt i olika butiker och provade kläder ;) Ikväll kommer Josefine hit, och vi ska laga egna pizzor och titta på film. Kul kul kväll kommer det att bli! Dom andra tjejerna skulle åka på dansgala, men jag vill hellre vara hemma ikväll. Allting jag köpte är från H&m;

image73

image74


image75

        oj, lite dammigt!

       


Lördag

Godmorgon! Igår senare på kvällen när jag skulle blogga funkade inte blogg.se för mig :/ min dator är lite underlig ibland, så det kan ju bero på det också.. Har just ätit frukost och sett på Scary movie 2 som kom på tv 1000. Idag ska jag väl inte göra så mycket, men ikväll ska jag kanske på bio med några kompisar. Just nu har jag lust att åka in till stan och shoppa lite, men vi får se hur det blir!

image72

              en tortillabild från igår ;)

finally it´s friday

Hej! Äntligen helg, ska bli skönt att få vara lite ledig igen. Just nu sitter jag och knaprar i mig ett påskägg, vad har ni för er? :) Kvällens program ser ut ungefär såhär;

-slöa lite framför datorn
-basta
-äta tacos å tortillas
-titta på let´s dance

haha. Inga kommentarer om skräpkorgen ;)

image71

t-shirt- JC
jeans- h&m


aj

Hej! Har religionslektion nu, så då bloggar jag :) Idag har vi skidning på gymnastiken, och jag hade packat ner fullt med saker i väskan och släpat med skidorna. Så då jag kommer in genom dörren i skolan, så slintar jag och typ bryter halvt benet av mig :P Jag hade förstås på mig mina ankelboots, och det var ganska halt i aulan. Fan! Nu tar det sjukt i foten, och jag kan knappast skida.. fast det gör inte så mycket egentligen ;) hejdå ♥

Nicole Richie + bebis

Hittade just den här bilden! Ofta man är sådär fixad när man "just" har fött barn och är på sjukhuset ;) Men söt är bebisen, och hon med såklart!

image70


Nattmänniska

Jaha, då sitter man här igen den här tiden fast man ska upp tidigt imorgon. Nån som har ett botemedel mot att fastna framför datorn? Tages tacksamt emot!


image69

     denhär bilden tilltalar mej på nåt sätt! (bild från Thailand) ;)

Min dag i ett nötskal

För en stund sedan såg jag på Du är vad du äter. Jag tycker det är skitbra ;) jag köpte två filmer åt min kusin som fyller sju år idag, Toy story och Björnbröder :) Sandra och jag hade inte så lång tid på oss i stan eftersom jag skulle på kalset då.. jag hittade ingenting, medan Sandra hann hitta byxor, tröjor, örhängen och skor! Får åka nån annan dag då jag har mer tid på mig.

gick runt och fotade lite också! Dom här bilderna är inte tagna med min Nikon d40, så det är inte lika bra kvalitet som annars ;)

image65

                      
Såna här örhängen vill jag ha!


image66

              skulle va kul att ha en sånhär sminkhylla hemma!


image67

                            jag äger ett likadant lila nagellack som det på bilden ;)

Sitter i skolan

Hej, och godmorgon! Här sitter jag i skolans datasal och har religion. Vi håller på med projektarbete, men Sofia och jag är klara. Då passar jag på och bloggar. Har blivit lite dålig uppdatering på sistonde, men jag har haft så fullt upp. Efter skolan blir det ju stan med Sandra :) hittar jag nånting visar jag det då jag kommer hem, eller efter kalaset, min kusin fyller sju år, så vi ska dit efter stan ;)

hejdå ♥

Onsdag

Det här har jag gjort idag:

-varit i skolan
-pluggat matte

typ dom två tråkigaste sakerna i världen :P Nu är det roligare, Sofia och jag chattar å sånt :) imorgon ska jag till stan med Sandra och Sofia, kommer bli kul!

image64

i himos ;)

Bara ett sista inlägg innan jag går och sover!

Filmkvällen var kul :) vi såg på Anacondas, läskig! Nu är jag så himla trött. Men jag ska ändå läsa lite i den nya Fridatidningen förrän jag börjar sova. Kan inte motstå en ny tidning som bara ligger och väntar på att bli läst! Jag fick just ett påskägg av pappa, mums! Oj, klockan är snart 20 före tolv, och jag ska till skolan imorgon, fan! Jag vill ju ha ledigt ;) jaja, sånt e livet! Godnatt ♥


image63



Filmkväll nästa

♥Nu har Sofia och jag pluggat matte och ätit nudlar. Nu ska vi på filmkväll till Sofie, kul :) först ska jag visa en bild på dagens outfit ;)


image62

t-shirt- Tiger of sweden
jeans- JC
kofta- h&m
halsband- fått av Sofia


hejdå!  ♥


:)

Just när jag hade gjort en smoothie och en smörgås, så visar det sig att 2900 happiness inte ens kommer ;/ men jag kollade 2 1/2 men istället ;) det är alltid kul att se på. Efter det läste jag bara lite bloggar och sånt :) imorgon kommer jag inte att skriva så mycket eftersom jag måste plugga matte.. Har omtentamen på torsdag, fick ganska dåligt vitsord i matte så ska försöka höja det nu :)

Yey, det verkar som att det blir en shoppingrunda på torsdag med en kompis/kompisar ;D
Nu ska jag bara slappa lite och läsa en bra bok :)

Måndag

Hej! Jag har inte haft tid att skriva förrän nu :p var just till butiken och satte upp en lapp om att jag säljer min snowboard (den gamla som är för kort för mig). Första skoldagen på 16 dagar var väl helt okej.. (Vi har ju haft prao,sportlov +helgerna emellan). Lite tråkigt känns det ju förstås efter att man varit till Himos och haft kul.. Idag sökte vi dessutom till olika skolor! Jag sökte till gymnasiet som ligger riktigt nära högstadiet jag går i nu. Där är man iallafall säker på att man kommer in :)

Min kompis Sofia kom hem från Kanarieöarna förra veckan, och jag fick ett superfint halsband av henne :)

image61

nu ska jag göra en god smoothie att dricka medan jag ser på 2900 happiness :)
Jag brukar använda dessa ingredienser; (inte alla på samma gång ;) )

-banan
-juice
-kiwi
-jordgubbar & andra bär
-yoghurt


..

Nu ska jag packa ur min väska, sen ska jag kolla på Wallander på tv :) skriver inget mer idag, så gonatt :)

Borta bra men hemma bäst

Hej! Kom hem idag klockan sex ungefär. Har varit jättekul i Himos! Jag mobilbloggade nog, men det verkar inte ha funkat den här gången ;/  Vi körde snowboard på dagarna, och på kvällarna grillade vi korv och rutschade i backarna ;) var lite dåligt underlag att köra på; isigt på vissa ställen och snöhögar på vissa ställen.. men det gick nog ganska bra iallafall :) tog inte så mycket bilder, hade så fullt upp med annat. Men några bilder tog jag iallafall, och dom får ni se inom en snar framtid! ♥


RSS 2.0