Avslutningsklänning









sen ska jag ha mina gråa klackisar och ett brunt flätat bälte till.

rubrik

Men åh, så är batteriet nästan slut i datorn då.. Jag orkar inte hämta laddaren, och så ska jag till mamma och äta nu också. Men sen slänger jag upp en bild på klänningen jag ska ha på mig imorgon på avslutningen ;)

svartvitt

om en stund ska jag med mamma, pappa och syrran till villan en stund och städa upp lite där, så att jag kan sova över där med flickorna i helgen. Efter skolavslutningen på lördag ska vi först och äta till åminne vid en restaurang som ligger nere vid vattnet, sen ska vi åka till vår villa och sova där en natt! Blir säkert jätte kul. :)





Picknick

hej hopp, idag har jag suttit i en park nästan hela kvällen med mina kompisar. Vi hade picknick, jättelyxigt var det! Vi hade köpt broilerbullar, kex, vindruvor, juice, kebabspett och muffins som vi satt och mumsade på i solen, härligt! Folk tittade lite konstigt på oss när dom körde förbi, men det är ju bra att dom har nåt att titta på, haha. Fick som vanligt inte med mig kameran, men måste försöka tills nästa gång istället..





i skolan

Sitter i skolans datasal just nu. Vi har kemi, och håller på med ett pararbete, men Sofia och jag är klara.. Ikväll far Sandra till Turkiet, så vi ska troligtvis hitta på något kul efter skolan. =) får se vad vi gör..


Tuesday

Min blogg har blivit flyttad, var därför jag inte kunde blogga igår. Idag har jag varit med några kompisar ute och kört vespa.. :) annars har jag inte gjort så mycket, när jag kom från skolan var jag så trött att jag gick och sov en stund, så nu är jag pigg och ska snart ut och springa lite. Bara 2 vanliga dagar i skolan kvar! På fredag ska vi till vår klassföreståndares skäre, "villa, sommarställe" eller vad ni nu kallar det, sen på lördag är det avslutning! Härliga tider ;)
Jag hade tänkt att ha på mig en vit klänning från Koola Anna som jag köpte förra sommaren, har kanske använt den 2 gånger.. fin med spets nertill och lite mönster. Skorna funderar jag fortfarande på..





några bilder jag tog i det fina "slotthotellet"




och en fin ring jag hittade,




I´m back

Hej! Nu är jag tillbaka. Kom hem på fredagsnatten vid halv ett. Har nog varit en helt kul resa. På fredagen var vi till Helsingfors, så där fick vi shoppa några timmar :) Vaknade först halv två på lördagen, och idag sov jag till tolv. ;p så nu är jag rejält utvilad. 24 grader ute idag, och jag har legat och solat lite.

På lördag är det skolavslutning vilket betyder att jag bara har 5 dagar kvar i grundskolan. Härligt! Sen blir det gymnasiet.. säkert jätte jobbigt.. Men nu ska jag inte oroa mig för det, det är ju ändå 2 och en halv månad dit

lite bilder från klassresan;

image228

 image229

va? Plötsligt blev all text kursiv?? Jaja, whatever ;p. men iallafall så bodde vi i det här fina slottet sista natten.

Nu far jag

Måste skriva lite jättesnabbt nu bara, bussen till skolan går som vanligt 20 över 8, sen tar vi en annan buss från skolan. Åh, kommer bli så kul! Nu far jag, senast på lördag hör ni av mig igen :) HEJDÅ!

Packat och klart

Jaha, då börjar man ha allt nerpackat. Det är otroligt hur mycket saker man är tvungen att ha med sig.. mer än då vi var till Thailand i 2 veckor. ;p Jag är alltså borta i 5 dagar. Kommer hem antingen på fredag kväll eller på natten till lördag. Känner på mig att vi kommer ha jäkla kul! Får se om jag hinner blogga nåt imorgon bitti, men det gör jag säkert. Godnatt, nu ska jag sooova :)

Gårdagen

Det var så himla kul igår kväll! Först var vi hemma hos mig, pratade, åt chips, drack lite cider.. klockan 10 for vi till åminne där det var fullt med folk och helt galet ;p. Vi dansade, och lyssnade på ett band som heter Blackwood, skitbra :) soffi tyckte inte det var så kul att dansa, så vi gick ut i skogen i närheten, satt på en sten och pratade i tele med några pojkar från Sverige som Soffi brukar chatta med, hehe. =) vid halvtvå tiden for vi hem, och S sov här. otroligt kul kväll!

Nej, nu måste jag packa, har inte ens börjat med det än. ;p

Saturday night fever

Hej hej, idag har jag varit till stan en stund med lillasyrran och mamma. Inte så lyckat om man säger så ;p vi kom inte överens om var vi skulle äta, och jag hittade inte det jag ville ha, så det slutade med att vi struntade i allt och åkte hem. Ikväll ska jag ha förfest, sen ska vi på dans till åminne, säsongsöppning, vet ni :D

Är alltid lika svårt med vem som ska skjutsa, vem ska hämta och bla bla bla, haha ;p men det brukar fixa sig till slut som tur är! Nu ska vi planera vidare. ♥

with a happy smiling face

åh, vad härligt att slippa den här skolveckan. 4 prov, kan det bli mycket värre? Jo, 5 prov förstås men.. ;p inte så ofta man har det. Nu är jag på strålande humör, ska snart äta lövbiff och sen kanske jag kör en väng med min fina vespa ;) Sen måste jag hinna städa mitt rum också, och se över mina kläder och kolla vad jag ska ha med på klassresan.. mitt rum ser ut som jag vet inte vad, en massa klädhögar, tidningar, smink och mycket annat som ligger och skräpar. Men jag skyller det på alla prov jag haft, man hinner ju inte städa!

nu ska jag äta! ♥

torsdagskväll

Hej. Idag har jag inte gjort mycket annat än läst på prov, och slöat. Jag mår inte riktigt bra heller.. Förkyld, huvudvärk och sånt. Tror det blir bäst om jag går och lägger mig nu, så kanske jag mår bättre imorgon. Godnatt ♥

image227

En shopaholics bekännelser

Japp, jag hittade första delen i Stockholm. Hon är nog lite rolig hon Rebecka, men ibland blir man nästan lite förbannad på henne. Hon bara shoppar och shoppar fast hon är mer än pank, hon går på minus.. Och misslyckas  med alla försök att kunna betala sina räkningar.. jaja, nu ska jag läsa vidare! =)


Get carried away

Tjena! Kom från skolan för en stund sen, och nu har jag bara suttit här och läst olika bloggar. Idag blir det inte mycket tid över, jag har ett prov imorgon och ett på fredag så.. ;/ men men, två eller tre prov kvar i grundskolan. Det borde jag klara! Sen har vi ju klassresa nästa vecka också :) då slipper man skolan en vecka, sen när vi kommer hem igen är det bara 5 dagar kvar! =)

Berättade jag förresten om när Anela och jag blev fotograferade för Inelas urvalsprov? Tror inte det. Vi stod i bikini på stranden när det var 12 grader varmt. Frös en hel del, men bilderna blev skitfina :) Kanske visar sen nångång.

en dag hittade jag en snigel, och se vad den ser nyfiken ut,

image226



wayfarers

Jag sitter och tittar på Disney channel. Så jäkla bra, haha. =) här är två bilder från i söndags, jag äter nästan mina solglasögon, mums!

image223

image225




Stockholm

Jag vill flytta till Stockholm efter gymnasiet. Jag vill jobba på nån cool tidning och leva livet. Tänk vad mycket det finns att göra i Stockholm. I Malax finns det absolut inget att göra. Som min syster sa: Enda som är roligt i Malax är.. INGET.

image222


I´m not gonna write you a lovesong

image221

min syster och jag i söndags.


23.19

Jag har bara läst på kemiprov, ätit sallad och nu är jag jättetrött. Fast jag måste ändå läsa lite i en bok jag köpte i Stockholm, Räcker det om jag älskar dig, av Katarina von Bredow. Bra bok. Imorgon ska jag blogga lite flitigare. Godnatt! ♥

Klassresan

Jag har inte uppdaterat på flera dagar, ibland har man för mycket att göra, och så har jag inte mått så bra heller.. Stegring, ont i halsen å sånt ;/ Har sökt efter min mp3, utan framgång. Fan. Jag måste ju ha den nästa vecka då det är KLASSRESA. Hoppas det blir kul, men det måste det ju bli.

Klassresan i ett nötskal;

Måndag

-Avfärd klockan 9.00
- Ankomst till stugan ca. 15-16.00
- Besöker Ukko-Kolis högsta punkt
- Bastu, simning, korvgrillning

Tisdag

- Besök vid en ateljé
- Forsränning
- Paddling, bastubad, simning, KARAOKE mm. ;)

Onsdag

- Far iväg till Savonlinna (linna= slott)
- Inkvartering på hotell
- Kryssning med ångbåt
- SHOPPING :D

Torsdag

-Besök vid Punkaharju-åsen och Kronoparken i Imatra
-Inkvartering på ett annat hotell
- Shopping
- Fin middag
- Kvällsprogram fram till 24.00 (överraskning för alla) =)

Fredag

- Simning vid ett "simparadis"
- Borgbacken (nöjesfält)
- Hemresa


Fredagkväll

Haha, min lillasyster hade filmkväll ikväll, och dom hade tittat på Halloween, ni vet, en skräckfilm. De var utomhus och hoppade på studsmattan, och alla var tydligen helt uppskrämda, så hon ringde åt mig och sa att Sofia och jag skulle komma dit och skrämma dem, moahahaha ;D

Vi tog vita plastpåsar, klippte hål för ögonen och munnen och  försökte skrämma dem men tyvärr funkade det inte riktigt, hehe. ;p. Sen gick vi ut på min balkong och sprutade ut fullt med ketchup på terassen (nära studsmattan), smetade in Sofias hand med ketchup och sen hängde hon den över räcket, men det funkade inte heller, för dom såg tydligen flaskan. Sofia och jag var helt desperata, och skrattade hysteriskt, men hur vi än gjorde så gick dom inte på det.. synd.


image220

Torsdag

Hej! Jag har suttit och läst lite i den tredje (och sista?) boken av Systrar i jeans, bra böcker! Ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag, kanske ut och springa en bit om jag orkar. Idag frågade Inela, (min granne och kompis) av mig om jag ville ställa upp som modell på något hon skulle skicka in till en skola som urvalsprov. Säkert kul det, fast jag vet inte när vi ska ta bilderna ännu..

Idag på matrasten satt mina kompisar och jag utomhus och åt mandariner som vi snodde med oss från lunchen, hehe. ;p. Härligt väder var det! Men nu tycker jag himlen har blivit lite gråaktig.. det börjar säkert regna snart också.. Men regn är faktiskt också mysigt ibland!

image219


Försöka duger!

Det var tydligen en fransk film jag hade köpt ;p. Såg inte riktigt hela, för jag hade nog lite att plugga när det kom till kritan. Nu sitter jag och ser på Top model, efter det ska jag nog gå och sova.. Imorgon bitti ska jag försöka att stiga upp i tid för en gångs skull. Bussen går ca. 20 över 8, och för det mesta stiger jag upp 10, kvart före, vilket gör att jag måste stressa, stressa, stressa. Problemet är att jag älskar att sova, hehe ;). Men försöka duger!

flygbilder;


image217

image218


Naturepictures

måste bara slänga upp två "naturbilder" som jag hittade i en gammal mapp;

NU ska jag titta på film ;)

image215

image216

Onsdag

Tjohej, är hemma, gör inte så mycket, men ska snart titta på en film eller något. Vi har inte några prov nu på nån dag, så skönt att inte alltid behöva sitta och plugga ihjäl sig. Köpte en film på flygplatsen när vi skulle fara hem från Stockholm, tror den hette Förälskad, förvirrad. Den ska jag titta på nu, hejs :)

Tisdag

Ikväll klockan sju ska jag med mamma och pappa på "klassresmöte" till skolan. Den 19 maj ska vi på klassresa till södra Finland i fem dagar. Idag ska vi få veta hur programmet för veckan och sånt kommer att se ut. Berättar mer sen!

här är ett par wayfarers jag fann i Sthlm;


image214




Blommig dröm

hittade den här på Gina tricot i Stockholm;

image212

image213

Måndag

Hej, hej! Var så trött efter resan igår att jag gick och sov vid sextiden, sov till elva, åt en risifrutti, såg ett avsnitt av Macgyver med pappa, och gick och sova igen. Vaknade upp utvilad, for till skolan, hem, äta, spelade en omgång av "Absolut överens" med Josefine, Johannes och Alex, räkna matte, och nu sitter jag och tittar på Du är vad du äter.

och förresten, jag lääängtar tillbaka till Sverige. Inget kul i den här hålan.

image210

image211

Goodbye sköna Sverige, hello fucking finland!

Haha, ja lite så känns det nog. Kan inte hjälpa det. Det har varit otroligt kul i Sverige! Bodde ju hos vår kusin Ville och hans mamma. Vi har gått runt i Stockholm, varit på grönan, fikat massor, åkt pendeltåg..  Det jag reagerade på i Stockholm var ju alla unga tjejer som går runt med klänningar som knappt täcker rumpan,sönderblonderat hår, 10 lager foundation + 7 lager mascara? Sorgligt.

Sen hade vi lite otur också. Igår i Kista galleria, var vi på en bio och tittade på Spiderwick. Mamma, min faster och Villes mamma var och gick runt lite sålänge, och då vi kom ut från bion berättar dom att det hade blivit brandalarm när dom var och provade kläder, så mamma var tydligen tvungen att springa ut ur butiken med kläderna hon höll på prova på sig, haha ;p.

nu är jag trött, later!

I Bro

Hej! Kom hit igår vid elva-tiden på kvällen, installerade oss hos vår kusin, och gick sen och sova. Idag har vi varit vid Gröna lund hela dagen, kul var det! Imorgon ska vi shoppa, hoppas vi hittar i stoora stockholm, hehe. ;p

Nu ska vi ut och göra nånting, vi hörs!

RSS 2.0