Tromb!

Vi skulle just åka hem från vår villa, och så ropar pappa att vi ska titta på himlen, det var en tromb! Det såg skithäftigt ut, och dom är ju jätteovanliga! Jag hade med mig systemkameran som jag genast slet upp ur min väska, men jag fick inte i gång den, slut på batteri eller nåt, såååå frustrerande!! Sen sprang jag ner till bryggan och tog fram min mobil, men då hade den blivit mycket mindre, men liiite syns det iallafall;





ungefär såhär såg den ut från början, fast den gick inte ända ner..

blabla

Gårkvällen var rolig, men det blev kanske lite för mycket av det goda ;p. Bättre har jag mått, men så farligt är det inte! Mammas dator är läskig, pilen far omkring av sig själv i full fart och plötsligt har den tryckt upp typ 64542 internetsidor? Ja, herren. Funderar på att gå och gräva i frysen efter glass eller nånting, har inget att göra ;p.
 
Nej, nu tänker jag inte jäklas med den här datorn längre, ha det gött! =)

Sol igen!

Ikväll ska vi flickor då till Jenny, kommer bli kul! Klockan sju var det. Har börjat göra mig i ordning lite, ska laga en ansiktsmask snart också.. fast först ska jag ut och sola en stund. Äääntligen lite sol till folket igen! Imorse åt jag frukost i solskenet också, härligt. (:


Headline

Fångad av en sång slutade ungefär 8, men vi steg upp och gick några minuter tidigare för att slippa folkmassan ;p. Både Markus och pojkarna från Sturm und drang var riktigt bra! =) efteråt for vi till en pizzeria och jag åt en smaskig kebab! Sitter och tittar på Murder nu, efteråt kommer SATC, det får man inte missa! Imorgon ska jag på fest hos Jenny, hon fyller snart, men ska ha festen imorgon. :) så har man nånting att se fram emot när man sliter röven av sig i jobbet ;p.

Fångad av en sång

Hoho, då var arbetsdagen slut. Härligt! Vid 5-tiden ska vi åka till åminne på Fångad av en sång, Markus Fagervall och två i Sturm und drang ska iallafall stå på scen. Ikväll har jag tvkväll, haha, ska titta på Supersize vs superskinny och Sex and the city som jag aldrig missar! Vad ska ni göra?



flow like a flower

Jaha, då var man hemma igen. Det har varit jätteroligt :) fast vattnet var iskallt, brr. Tänkte ta med mig kameran, men den glömde jag ;/

Imorgon ska jag jobba från halv elva till halv tre. Och förresten, för några inlägg sedan råkade jag skriva att det är 3 veckor tills vi far till Miami, då det egentligen bara är 2! Vi åker nästa veckas söndag, yeay. =) can´t wait!



till villan

Blev inte att åka till stan, istället ska min syster, min kusin, en kompis till dom och jag till vår villa! Vi ska sova över där ensamma och berätta spökhistorier hela natten. ;) Sist vi var där höll vi på att dö av skräck då vi skrämde upp varandra, och då var det mitt på dagen, nu ska vi vara där nattetid också, fyfan va läskigt, haha! Det kommer bli jättekul. Nu håller vi på att printa ut spökhistorier, sen ska vi väl packa lite, sen far vi.



Overcast

Ännu en halvmulen dag.. Man blir ju nästan deprimerad ;p. Jag ringde min kompis Sofia för en stund sen och frågade om vi skulle hitta på nånting, och vi bestämde att vi ska åka in till stan på min vespa om nån timme. =)  det är alltid kul. Men vad ska jag göra till dess då? Äh, jag läser lite bloggar, och så kan jag passa på att göra en ny header, den jag har nu har jag haft så länge, och dessutom är det roligt med variation!




haha, vad gör man inte om man har tråkigt? ;)

härskadetståenrubrik

Usch vad det känns hemskt när man suttit stilla för länge, det kryper i benen, och man vill bara ut och springa, springa, springa.. hur långt som helst. Så känns det lite nu, kanske borde ut och jogga imorgon bitti? Ja, det måste jag göra! Värst är det under långa flygresor, som när vi skulle till Thailand i vintras, jag kunde knappt sova av vad det kröp i benen, blä.

Nu ska jag söka mig till sängs och läsa lite. Skönt när man inte har nåt smink att tvätta bort, det är faktiskt jobbigt att göra det, haha.

regn

Varmaste sommaren på 150 år? In my ass ;p. Kan inte solen skina nångång? Nåja, en bra sak med regnet är att man har en bra orsak till att sitta inne och slöa hela dagen ;) Det är vad jag har i princip har gjort idag. Klädd i min pyjamas med små rosa hjärtan på.



Igår var annars en rolig dag, började med att pappa, min lillasyster och jag tog vesporna till Molpe, solade och doppade oss, efter det gick vi till restaurangen som ligger där nära och åt god mat. Vi åkte hem igen, men for nästan direkt iväg igen till stan för att hyra film. Hyrade Joyride, Prey och The perfect man eller vad den hette. Alla var inom kategorin thriller/skräck. Älskar såna filmer, kan inte få nog av dem! Sen gick vi via Subway på vägen ut från Filmtown och köpte cookies, så himla goda! Vi gick ut i bilen och satt och åt där, tittade på folk och sånt. Vi hade parkerat bilen bredvid Big point, och jag såg en jättefin vit tunika som hade en rosa spetskant nertill. Fint. Skulle ligga bra i min garderob, men jag försöker att inte slösa på min pengar då Miami-resan närmar sig med stormsteg.

Efter att vi hade ätit upp cookisen var vi fortfarande hungriga, så vi gick in till Subway igen och köpte med oss fyllda baguetter. Alltid lika gott!



Midsommarafton

Det såg ju riktigt dåligt ut där ett tag igår, men sen började solen skina lite, och vi tillbringade midsommarafton först hos mig, sen for vi till stan. Gick runt där och hade det ganska kul faktiskt. =) kom hem klockan 2, och 8 var jag tvungen att stiga upp, för jag skulle på konfirmation.. jättetungt var det. Imorgon ska jag sova så länge jag bara orkar ;p.

Just det ja, om typ 3 veckor far vi till Miami, fan vad kul det ska bli! Massa shopping, beachhäng, sitta på uteserveringar och titta på, förhoppningsvis kändisar, haha, och mycket mer! Sen har en av mina kompisar en t-shirt där det står Miami, ocean drive (gatan där vårt hotell ligger), och nåt sånt på, så jag frågade om jag fick låna den på resan, och det fick jag :) tack Jenny!





Midsommar

Jag skrev ett inlägg i förrgår, men det verkar inte ha blivit publicerat? Jäkla skit. Då höll jag på tittade på sex and the city-maratonet (maratonet.. heter det så?) iallafall så var det jättebra :) och filmen som jag såg för nån vecka sen var fantastisk! Ikväll ska flickorna antagligen först komma hem till mig, sen far vi till stan.. Fast planerna kan bli ändrade, så är det oftast! Nu orkar jag inte skriva nåt mer på grund av den här skitdatorn som bara bråkar. Hörs sen då jag är på min egen dator. =)


jeansshorts

Jag fick ju två par jeans av mamma som jag klippte av och rullade upp. Vips så har man coola shorts!











imorgon ska jag jobba mellan 10.30 och 14.30, efter det ska soffi, sandra och jag till simhallen igen, here I come slimmade kropp, not, haha :D

a rainy day

Försökte mobilblogga tidigare idag, men det funkade inte.. Nåja, iallafall, så var jag med två av mina kompisar till simhallen, först var vi på gymmet en timme, sen simmade vi en stund. Medan vi simmade började det ösregna, så vesporna var alldeles genomvåta när vi skulle köra in till stan för att äta nåt, haha. Vi var till Amarillo, en jättemysig mexikansk restaurang. Chicken tortilla, mums. =)



Sofia




Sandra



jag som suuuuper ;)

Goodnight

"Tortillaskvällen" blev riktigt kul, först lagade vi tortillas då, åt, och sen såg vi på en film. Imorgon ska vi förmodligen göra något roligt också, kanske åka och simma eller nåt.. =) Idag fick jag två par jeans av mamma som jag klippte av och rullade upp en bit, blev ganska najs! Det ena paret är i en ljus tvätt, det andra lite mörkare.. Kan visa bild imorgon!

Imorgon bitti ska jag ut på länk, sen sätter jag väl mig i, förhoppningsvis solskenet, och äter frukost och dricker persikaisté :) lyx! Sen far jag antagligen med tjejerna nånstans. :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa nån bra bok och lyssna på musik i mobilen, puss!


måndagsfunderingar

Visst är det konstigt när man hör någon låt på radion om och om igen som man inte är riktigt säker på texten på, så sjunger man det man tror att det ska vara. När man sen stöter på den riktiga texten låter det helt konstigt, och melodin blir fel, och man hakar upp sig när man ser på texten samtidigt som man sjunger. Det har jag varit med om otaliga gånger! Det kom jag på när jag hörde den där "Thanks for the memories", i en video på youtube där texten rullade vartefter låten spelades.

One night and one more time,
Thanks for the memories,
Even though they weren't so great;
"He tastes like you only sweeter"!


klockan sex kommer mina fina vänner till mig för att äta tacos, se nån bra film och sånt kul. =)
Idag har jag mest suttit ute och solat, lyssnat på musik på youtube i min mobil och ätit blåbär, haha!

Söu rock

Kom hem vid ett tiden igår, efter 6 och en halvtimmes vistelse på Söu rock festivalen. Det var nästan lika slött som i fredags, och det fanns nästan inget kul att göra, men lite kul hade vi iallafall ;) När Sandra och jag gick till grillen för att köpa hamburgare satt det bland annat två pojkar där, den ena pratade malaxdialekt, och den andre rikssvenska. Vi trodde att han var svensk eftersom han då som sagt pratade rikssvenska, och dessutom såg ut som en svenne ;p. Han var ganska rolig, men sedan visade det sig att han inte alls var svensk, utan bodde i Jungsund, haha :p han var helt galen! Han hade vi lite kul åt! Sen åt jag grillmat en till gång den kvällen.. inte bra, men är det festival så är det!


Just my opinion

Jag har inte skrivit på ett par dagar och det är jag medveten om. Har märkt att många faktiskt ber om ursäkt i sin EGEN blogg för att personen i fråga inte har hunnit/orkat blogga. Det är ju underligt, läsarna ska väl va glada att personen skriver nåt alls, och inte klaga för att hon/han inte har gjort det på en dag eller två.Eller tio. Det är ju faktiskt ens egen blogg, man får skriva precis hur ofta eller sällan man vill! Det är min åsikt.

Igår var jag på festival med tjejerna och det var helt okej. Idag ska vi också dit, kommer förmodligen att bli roligare ikväll, mer folk och bättre band som spelar. Och som alltid, i skolan eller på vilket annat ställe som helst, så hälsar man knappt på folk som man känner sådär halvbra, men plötsligt när de har druckit en öl eller två så beter de sig plötsligt som om man var bästa kompisar, kommer fram och kramar en och hojtar glatt. Hur löjligt är inte det?



En trappa upp till himlen?



summertimes








varför blir bilderna så små? Det har varit så ända sen jag började logga in på publishme.se. Men det går väl att ändra.. bilderna är tagna vid vår villa, jättefint där!

Ikväll ska syrran, soffi och jag på Sex and the city filmen på bio! Jag läste att den inte kommer ut på bio förrän 21 juni i sverige, här kom den i fredags, moahaha ;D

Sommar och sol!

Uppdaterar lite snabbt bara. Idag var min syster och jag och jobbade igen, när vi kom hem solade vi, och åkte sen med vespan till åminne och simmade lite. Så himla varmt idag! Ikväll ska vi äta tortillas, basta och titta på Sova med fienden. Bra film har jag hört.. =) Blir inte så mycket bloggande nu i sommar som ni kanske förstår, vem vill sitta inomhus när det är strålande sommarväder utomhus? Inte jag iallafall!

Nu ska vi basta!

Hemma

Kom just hem efter att ha varit till video shop och köpt en ny mobil, äntligen! Den gamla var helt jäkla slut. Anledningen till att jag inte bloggat på ett par dagar är ju som sagt att jag har varit barnvakt åt min kusin i Vörå :) det var faktiskt ganska jobbigt, han ville leka precis hela tiden ;) Efter 2 timmar på studsmattan när man är helt slut och bara vill vila en liten stund säger han; Ska vi leka polis och tjuv nu? Men, men, kul har det nog förstås också varit!

Idag var min syster och jag till våra föräldrars restaurang och jobbade några timmar, sen for vi in till stan en stund och kollade runt lite.. =)

nu ska vi kolla på Linas kvällsbok!

 

Grundskolan avklarad

Det var det. Gymnasiet nästa!



en massa nior bara stod och grät, jag kanske är känslolös, men jag tycker inte det var ett dugg sorgligt.. de flesta ser man ju ändå nu och då, det är ju inte så att vi aldrig kommer träffas igen ;p.

efter avslutningen for mamma, pappa, syrran och jag till farmor, där Alexandra och jag simmade i ån, haha ;) det gjorde vi förra året också. Har blivit lite av en tradition. Sen for vi hem och jag packade, flickorna kom hem till mig,och vi for till åminne och åt pizza, göött :) Väl framme vid villan bastade vi, simmade, läste tidningar och hade det allmänt trevligt.

På morgonen när vi vaknade gick vi genast ner till bryggan och låg där och solade, stannade kvar där resten av dagen också! Liite brunare blev vi nog, speciellt Inela som blev neger, hihi! Vi hade velat stanna kvar nån natt till, men det funkade inte riktigt. Superroligt hade vi iallafall!

Imorgon ska min syster och jag till Vörå, där vi stannar kvar några dagar och är barnvakt åt vår sjuåriga kusin Emil. Blir kul, speciellt när vi får köra hans fyrhjuling, haha. =)











hihi!

RSS 2.0