Fredag!

Härligt med fredag! Ikväll ska jag kanske till åminne på ungdomsdans, vet inte vilka av mina kompisar som kommer, alla är osäkra ;p Imorgon är det villa-avslutning, då ska vi skjuta raketer och äta god mat ;)

För typ en vecka sen fick jag hem mina knästrumpor som jag beställde från ellos, jättesöta med sidenrosetter på sidorna. Och så var det två flickor som skrattade åt dom, stackars människor. Tur att dom inte är tvungna att ha dom på sig då! I min lilla by/byn där jag går i skolan, är nästan alla likadant klädda, ingen vågar sticka ut eller ha på sig nåt som dom andra inte har. Men jag har slutat bry mig om sånt. Jag tänker vara mig själv och klä mig precis som jag vill! Jag skiter i vad andra tycker.

Idag på håltimmen gick Anela, Soffi, Sofie och jag till Teboil och åt, kul att slippa skolmaten ibland ;p Dagarna går så mycket fortare i gymnasiet, och det är kul med håltimmar, så jag anser att gymnasiet är mycket roligare än högstadiet!

Nu ska min syster och jag spela alfapeeet ;D

Shopping i Stockholm

Tänkte visa lite av vad jag köpte i Stockholm. :)
Den marinblå kavajen är från h&m och skorna från Scorett.




observera den döda papegojan på skåpet! Och en cowboyhatt! Vad har jag för grejer där egentligen? ;o









skolfoto

Hemma igen, och bloggsugen igen, hihi. Kan ju ta och visa skolfotot som vi fick igår, jag brukar ju inte lägga upp sådär jättemånga bilder på mig själv. ;)



klassfoto






god kväll!

God kväll! Vad gör ni? Jag ska snart ut på en joggingrunda, har ju inte tränat på typ hela sommaren. Jag borde skämmas ;p Idag hade jag skola från tjugo före elva till tre, sen for jag hem och gjorde ingenting och nu sitter jag här ;p intressant, jag vet!

Imorgon har vi ingen vanlig skoldag, utan vi ettor ska till en simstrand och ha en "Lära känna varandra-dag" med lekar, bastubad och sånt. Jag hatar lekar, men det är smällar man får ta, som min kompis brukar säga ;)






xoxo


möte med bloggdrottningen

Japp, nu är jag hemma från Stockholm, det har varit en underbar helg! Steg upp klockan 5 på fredagsmorgonen, for till flygplatsen, och typ klockan 7 var vi framme, och blev upphämtad av min farbror som bor i Stockholm över sommaren. Fredagen spenderade vi i Kista galleria, och på kvällen for vi till Globen och tittade på Mamma Mia-konserten. På lördag shoppade vi på drottninggatan, och på kvällen åt vi på Mongoliska, mums! 

Under tiden vi åt kom vi på att vi skulle åka på bio, men före det var jag och min syster tvungna att gå på wc. Vi styrde stegen mot kungshallen. Öppnar dörren till toaletten och kliver in. Ser att en flicka står och målar ögonbrynen i spegeln. Tittar efter lite noggrannare, och gissa vem det är? KENZA!!, hahaha, jag fick en chock eller nåt! Av ALLA ställen i hela Stockholm är hon just på den lilla toaletten i Kungshallen just på samma tidpunkt som oss, så jävla sjukt ;p. Vi vågade inte säga nåt då, så vi gick på toaletten, och gick sen till hötorget och mot filmstaden och kollade runt oss ifall vi skulle se Kenza och hennes vänner, Nadia och Mika igen, men vi såg dom inte nånstans. Men min syster får syn på dom där dom sitter i en trappa och röker ;p min pappa och farbror var ju också med, och dom tyckte att vi alla skulle gå fram och hälsa. Vi pratade en stund med dom och tog sen en bild med Kenza, haha ;)



från vänster; syster, Kenza och jag, som förövrigt ser helt slut ut ;p

TILL STAN

Anela och jag ska till stan idag, hon skulle shoppa något, men jag som ska till Stockholm i morgon sparar nog på mina pengar ;p. Har jag berättat det förresten? Att jag, pappa och min syster ska till Sverige imorgon? Iallafall så far vi imorgon klockan sex med flyget, och kommer hem på söndag. Vi ska se Mamma mia i globen, shoppa och hälsa på en kusin :)

hahaha, kom just att tänka på en scen i den där filmen, The Hamiltons som är så jävla rolig ;p dom sitter vid matbordet och äter, och en psykolog eller nån skolkurator eller vad det var, är på besök hos familjen som har människor instängda i sin källare. Plötsligt hörs det ljud nerifrån källaren, och kuratorn undrar vad det är, så säger en av bröderna i familjen typ; probably cats fucking.. Sen efter några sekunder hörs ljudet igen, och så säger han; yeah, definitely cats fucking, haha, så jäkla bra ;D

nu ska jag köra ut vespan ur garaget och köra till stan, hej så länge!

photoshoot

Min syster och jag bestämde oss för att gå ut och fota, och såklart började regnet ösa ner just då vi skulle gå. Men det struntade vi i! Lite krångligt var det att hålla uppe paraplyt på samma gång man fotade, försöka hålla kameran torr, och vi blev ganska våta också! Men lite bilder fick vi iallafall. :)








syrran när hon gör "Stina-lee-posen" ;)

nu ska vi snart äta varma smörgåsar och titta på en skräckfilm, The Hamiltons tror jag den hette.

xoxo

söndagar=slödagar

Igår kväll bjöd jag hem flickorna hit, vi satt och pratade och tittade sen på två skräckisar, Evil dead från typ 1980 som var ganska överdriven, och Jeepers Creepers, den var bra! Idag ska jag bara ta det lugnt, titta på tv och plugga lite.. Söndagar brukar bli slö-dagar ;p. Nu just sitter jag och ser på Disney channel, haha. =)

lite Miami-bilder;



vid Everglades såg vi en fin påfågel..



... som sen hoppade upp på ett staket och sprang omkring på parkeringen ;p






det ser inte riktigt likadant ut som här!

back in school..

Jaha, då var sommarlovet slut och jag har hunnit gå två dagar i gymnasiet. Första dagen var för jävlig, massa information, nya lärare, ny skola, allt var så nytt och annorlunda, och det var jobbigt. Man kände sig alldeles bortkommen. Jag hamnade i samma klass som en av mina nära kompisar, resten kom i den andra klassen. Idag höll jag på byta klass, men gjorde det inte eftersom inte Anela skulle ha fått byta.. det skulle ha blivit för ojämnt antal elever då. Men det kommer bli jättekul iallafall, :) sen är håltimmar är något nytt för mig, och plötsligt får jag sova till 9-10 vissa morgnar, lyx! Nästa period har jag jättemånga håltimmar, en dag i veckan har jag bara en lektion på hela dagen (!) himmelriket eller vadå? ;)

Jag tycker synd om de som har sommarlov nu, bara regnar varje dag, och det blir att sitta inne hela dagarna.. Då kan man ju lika gärna vara i skolan försöker jag intala mig ;p Imorgon ska jag och titta på Mamma mia på bio förresten, sist i bloggvärlden eller nåt? ;)

tråkigt med inlägg utan bilder, men på mammas dator har jag inga ;p blir mer sen istället! Nu ska jag och titta på fotbollsträning, so long!

regnigt och grått

Hej! Ett tag sen jag uppdaterade bloggen, har helt enkelt glömt bort det. Har inte gjort nästan nånting alls, bara är grått och regnigt varje dag, och man har inte lust att göra något. Igår var vi på Konstens natt till stan, gick runt på torget och i olika butiker. Många butiker hade upp längre, och H&m stängde typ 10 :) köpte en kofta och en vit blus där, och på Glitter köpte jag världens coolaste armband!

Nu sitter jag och lyssnar på soundtracks från filmen Juno, skitbra film och låtarna är inte sämre!

visar bild på armbandet och bilder från Miami senare :)





jag känner mig inte döende längre!

Hoho, äntligen börjar man känna sig som människa igen! Jag verkar inte ha råkat ut för nån fyraveckors körtelfeber iallafall, och tur är väl det. Har tillbringat dagarna i soffan, glott på tv timme efter timme, läst bloggar, och när det var som värst sov jag ganska mycket också. Sen har jag ätit Ben & Jerry´s, säkert delvis därför jag blev friskare så fort ;) Visst har det varit tråkigt att inte kunnat följa med ut och göra saker, men jag ska inte sticka under stolen med att det har varit skönt att bara ligga som en död fisk, bli uppassad, äta glass, sova och titta på film också! ;) Fast jag är ju inte helt frisk ännu, fortfarande rätt slut. Men bättre ska det bli!



bilder från Miami. Det här är en del av Star island där många kändisar har sina villor. Om jag inte minns helt fel så är det där Julio Iglesias båt.



skulle inte vara helt fel med ett hus som det längst till höger!

RSS 2.0