körtelfeber :/

Inte var det angina jag hade. Körtelfeber närmare bestämt. Suck, det har man oftast i 3-4 veckor!! Herregud, så länge har jag inte tid att vara sjuk! Och sååå typiskt att jag blev sjuk när det är 2 veckor kvar av sommarlovet också ;/ jag måste bli frisk fort! Inte vill jag ligga här inne halvdöd då alla andra är ute och har roligt..


klagomål

Jag har inte skrivit sen jag kom från miami, och det var 9 dagar sen. Kom alltså hem förra veckans fredag, och på måndag for jag på läger i fyra dagar. Nästan direkt jag kom hem for vi till vår villa, inte konstigt att jag inte hunnit skriva nåt ;p. Nu är jag dessutom sjuk, har antagligen angina eftersom jag har så jävla sjukt i halsen och vita prickar på tonsillerna.. :/ imorgon ska jag och kolla upp det, sen skulle jag egentligen till mormor med mamma och min syster och fira hennes födelsedag, sova där en natt och åka till min morbrors villa sen.. men jag lär knappast kunna följa med ;/

har suttit och pimplat té för att lindra värken i halsen, men utan framgång. Fy fan vad det tar sjukt alltså.
Nu blev ju det här ett klagoinlägg, men så är det ibland! För att klaga lite mer kan jag ju tillägga att jag börjar gymnasiet om 2 veckor. Fy fisken alltså ;p.

nej, nu säger jag godnatt, godnatt! :)

snart far vi!

Yey, idag åker vi! Imorgon befinner jag mig i Miami, Ocean drive! Vi far klockan halv 5 ungefär, och jag har inte ens börjat packa, ladda kameran eller nånting.. Det måste jag ta itu med nu, hinner antagligen inte skriva nåt mer förrän vi far. Kanske får jag tag på nån dator där, isåfall skriver jag såklart. Hejdå, ha det bra! =)


Days of my life

Internet funkade inte för någon dag sedan, så jag kunde inte blogga när jag ville det, och de andra dagarna har jag haft andra saker för mig. Berättar lite;

Onsdag: Jobbade, och efter det for mamma och jag och sprang tjejmilen, det var rätt kul!

Torsdag: Jobbade, sen var jag med pappa och hyrade film och åt på subway.

Fredag: Jobbade en timme, men sen började jag må dåligt och fick sjukt i magen, så jag åkte hem. Vilade några timmar, och när jag vaknade mådde jag bra igen, så då hängde jag med min syster, kusin och faster och simmade till en sandgrop. Bio på kvällen, The happening.

Lördag: Min kusins kalas, efter det var jag med familjen till en restaurang och åt, for till Sofia och hade kul en stund, sen kom resten av flickorna dit och vi hade lust att åka och äta pizza efter några timmar, så vi for till pizzerian men den var stängd, så då tog vi en taxi till stan istället ;) åt på abc, och vi träffade på några pojkar som pratade med oss genom megafon när dom körde förbi, vilket dom gjorde flera gånger eftersom dom körde runt, runt ;p vi for in till stan och dom följde efter oss dit, men när vi hoppade av vågade dom tydligen inte stiga ur bilen så dom sa hejdå och körde iväg. Rolig kväll! =)

Imorgon tar vi flyget till Helsingfors, sover en natt på hotell, sen klockan sex på morgonen bär det av till MIAMI, wohoo!






några mobilbilder :)


.

Imorgon ska jag jobba, och borde gå och sova nu, men jag vill titta på sex and the city.. ångest. Eller nåt i den stilen.

rubrik

Sandra sov över här igår, och idag var vi till abc och åt pizza. Vi hade tänkt åka hem till Sandra efteråt, men dom skulle väl till sin villa så.. Nu sitter jag bara här och slappar, fast egentligen borde jag städa mitt rum, det är kaos här ;p





två Thailandsbilder. =)

RSS 2.0