mjau

Hej! Ska till Soffi ikväll och ta lite fina höstbilder, som vi gjorde igår också. Fast då hade S feber, så vi höll inte på så länge.. :p

Nu måste jag göra lite läxor så jag kan sitta bänkad framför teven ikäll när Idol kommer ;)

i skolan

Äntligen har vi ettor fått våra minibärbara datorer! Vi har väntat hur länge som helst ;p de är iallafall jättesöta, och har webcam. =)

Idag har vi hunnit ha två bildkonsttimmar, nu har vi två håltimmar, och sen två timmar psykologi. Efter skolan ska jag kanske  åka till simhallen om jag hinner..




onsdag

Började 10 över tolv idag. Gissa om det var skönt att få sova till 10? Efter skolan har jag inte gjort nånting speciellt, blir väl att springa ett varv om en stund. Annars ska jag plugga psykologi och lata mig i soffan ;)

Och detta chai-te som alla bloggare tjatar om hela tiden, och säger att det ÄR SÅ HIMLA GOTT! Bestämde mig för att prova, och det var väl helt okej. Antagligen godare om man köper färdigt chai-te. Nej, nu ska ut!






skottdrama i kauhajoki

Det har hänt, igen. En elev i 20-årsåldern i en yrkeshögskola i Kauhajoki har skjutit runt sig, nio stycken har dött, och två har skadats. Fy fan säger jag bara. Finland har ju blivit värsta USA ;/ bara ca. 100 km härifrån har elever blivit dödade av en jävla psykad elev. Sen sköt han sig själv, och har blivit förd till ett sjukhus i Tammerfors. Jag fattar inte varför han, efter att ha gjort något så fruktansvärt, skulle förtjäna att leva? Men det är ju bra på det sättet, hade han dött hade han sluppit fängelse osv. men nu får han stå för vad han gjort.

Man blir ju bara förbannad för att det finns såna där sjuka människor.

lördagskväll

Tjena! Soffi och jag sitter i min säng och chattar, tittar på klipp på youtube och annat kul. Tidigare ikväll var vi hos Inela på middag + film :)

snubblade över den här pojken, har ni sett nåt sötare kanske? Synd bara att han är homosexuell ;)



han med duken på huvudet är ju ganska rolig också (;

Kemist, javisst! (not)

Jag har varit väldigt off i bloggen på sistonde. Men det beror på alla prov som hopat sig de två sista veckorna på perioden. Varenda jäkla dag har jag varit tvungen att plugga flera timmar. Imorgon har vi kemiprov, och det går som det går. Jag är verkligen ingen kemist! Herregud, alla jävla aldehyder och molekyler, man får ju bara huvudvärk -.-
Nej, nu ska jag inte vara så negativ, snart är det helg och på måndag är det en ny period med massa håltimmar!

Om jag hinner ska jag nog på en joggingrunda, men egentligen borde jag hoppa över det idag, och läsa som en tok. Jaja, får se hur jag gör :)

tråkigt utan bilder, men så är det ibland.

Godnatt!

Godkväll, ser knappt att skriva något eftersom jag sitter på datorn i min systers rum, och hon sover, och ville ha lampan släckt. ;p Min fredagskväll har tillbringats med min kära mattebok. Jag satt och räknade i typ 4 timmar! Första gången i världshistorien? Men det är ju så mycket roligare att skriva prov när man kan sin sak, eller hur?

Jag ska börja söka mig i säng nu, imorgon bitti ska jag till stan en sväng med pappa och min syster. Vi hörs imorgon antar jag!

torsdag

Hej! Idag har jag inte mycket att bjuda på. Jag är trött och förkyld och borde ligga i soffan och vila, men när jag kom från skolan fick jag ett ryck och städade rummet, jag städar pinsamt sällan. Jag höll på kvävas i skolan pga. min förkylning, eftersom jag kunde inte andas genom näsan, och jag ville ju inte sitta och gapa som en fisk heller ;p. I-landsproblem. Nu ska jag göra mig en smoothie, och krypa upp i soffan med Systrar i jeans, boken, ni vet?













RSS 2.0