torsdag

ikväll har jag pluggat! Nu har jag tagit en paus, och sitter och kollar på The grudge. Imorgon skriver jag bara ett finskaprov, sen tar jag och några av mina kompisar bussen in till stan, så det blir en väldigt kort skoldag imorgon. Sen är vi lediga lördag och söndag förstås, och på måndag :)




måndag

Sandra och Sofia är hemma hos mig, Inela for just. Soffi sitter och chattar med nån och min lillasyster klipper håret på Sandra. Så ser det ut i nuläget här!

Annars har jag pluggat flera timmar idag och sånt tråkigt. Prov onsdag, torsdag, fredag, suck. Men på måndag är jag ledig eftersom jag varken ska skriva prov i tyska, franska eller lång matte :) får försöka stå ut med den här jobbiga veckan bara.

xoxo


Hot n´ cold

Sitter och lyssnar på Hot n´ cold med Kate Perry. Den är bra! Dagen har varit kul, vi har suttit och skrattat, kollat tågtidtabeller till Helsingfors och fått veta att det är disco i solf på lördag, vilket betyder att vi kommer skaka rumpa hela lördagsnatten! Angående Helsingfors, mina tjejer och jag funderade på att åka dit med tåg inom en snar framtid för att shoppa lite, kommer bli så kul!

Tillbaka till verkligheten, jag måste plugga nu, återkommer antagligen imorgon. bye!



den här bilden får duga idag!


pissed off

Kändes lite jävligt imorse då jag for till skolan vanlig tid klockan kvart över 8, när jag hade håltimmar fram till tio över tolv. For tidigare till skolan pga. att vi skulle ha skuggval. Enligt vad lärarna sa verkade det som att alla måste komma och rösta på morgonen, men tydligen fick man rösta när man ville och det var dessutom frivilligt. Så fick man sitta där i tre timmar då.

Tror inte vi har så mycket läxor tills imorgon, så det blir väl en ganska skön dag idag! Nu ska jag äta.


xoxo

sunday

Klockan är snart elva, och helgen börjar lida mot sitt slut. Känns inte alls bra. Längtar tills fredag, haha.

Ikväll har jag varit med kompisar. Vi var ute och gick, tittade på tv och åt varma smörgåsar :)



jag längtar tillbaka till Miami. Gå i shoppingcenter och ligga på stranden hela dagarna, och bowla och äta på mysiga restauranger på kvällen..

for some reason i cant explain

var det lördag då! Igår kväll var det meningen att vi skulle ha sett filmen Eagle eye på bio, men då vi kommer dit säger en som jobbar där att den hade visats redan. Vi trodde nämligen att den skulle börja kvart före nio som den gjorde på torsdagen (då vi tänkte åka och se den), men tiden hade ändrats. Så då såg vi Tropic thunder istället, och den var hur bra som helst! Vi kom hem vid elvatiden, och då for Soffi och jag på min "klassfest". Vi stannade bara typ 45 minuter, sedan tröttnade vi och for hem till Soffi en stund.

Idag har jag inte gjort så mycket, får hoppas att det händer nåt kul ikväll!




höstlov

Då var det höstlov då. Och regnet öser ner. Men inte ska man bli deppad för det! Ikväll blir det kanske träff med tjejerna eller Eagle eye på bio :)

Måste bara dela med mig av något roligt som jag läst;

Hur man ger sin katt ett piller

1. Lyft upp katten och håll den i ditt armveck så som du skulle hålla ett spädbarn. Placera höger hands pekfinger och tumme på vardera sidan om kattens mun och tryck försiktigt på kattens kinder, håll samtidigt pillret i handflatan. När katten öppnar sin mun, låt pillret rulla in i munnen. Låt nu katten stänga sin mun så att den kan svälja i lign och ro.

2. Ta upp pillret från golvet och hämta fram katten bakom soffan. Låt katten ligga i ditt armveck igen och upprepa proceduren från punkt 1.

3. Hämta tillbaka katten från sovrummet och släng det uppblötta pillret.

4. Ta fram ett nytt piller ur förpackningen, håll katten i vänster arm och håll i baktassarna hårt med vänster hand. Tvinga upp käkarna och tryck in pillret längst bak i kattens mun med pekfingret. Stäng nu kattens mun och räkna till tio.

5. Fiska upp pillret ur akvariet och plocka ner katten från bokhyllans översta hylla. Ropa in din make/maka från trädgården.

6. Ställ dig på knä och håll fast katten mellan dina ben, håll hårt om fram- och bakbenen. Strunta i om katten morrar. Be din make/maka att hålla fast huvudet samtidigt som du kör in en linjal i kattens mun. Låt pillret glida ner längs linjalen och gnid kattens struphuvud kraftigt för att sätta igång sväljreflexerna.

7. Plocka ner katten från gardinstången. Notera att du ska köpa en ny linjal och laga gardinerna.

8. Vira in katten i ett badlakan och be maken/makan att ligga på katten så att dess huvud sticker ut från armhålan.

9. Surra ihop kattens framben med bakbenen med ståltråd och fäst stadigt i ett ben på matsalsbordet. Hämta dina skinnklädda trädgårdshandskar i verktygsboden. Tryck in pillret i kattens mun och följ upp med en stor bit oxfilé. Håll huvudet vertikalt och spola ner en till två liter vatten för att skölja ner pillret.

10. Be din make/maka att köra dig till akuten. Sitt tyst och snällt medan doktorn syr ihop dina fingrar med tolv stygn och plockar ut rester av pillret ur ditt högra öga. Åk förbi möbelbutiken på vägen hem och beställ ett nytt matsalsbord.

11. Ring Blå stjärnan och be dom hämta katten. Kolla med ditt lokala zoo vad en hamster kostar.

jag tog inte med alla punkter, det hade blivit så mycket text då ;p de som nångång provat ge en katt ett piller vet nog att det stämmer ganska bra ;)




en katt som "bor granne med oss", men som hellre vill vara på vår gård än hemma..


131008 eller 141008 egentligen

Ojdå, det var ett tag sen sist! Men vad gör man då man har högar med läxor och kompisar som man vill umgås med så ofta som möjligt? På torsdag och fredag har vi höstlov, vilket verkligen behövs. Synd bara att vi inte har ledigt hela veckan ;p
Imorgon börjar jag tjugo före elva, så klockan tio kommer Anela förbi, och så susar vi iväg på våra vespor. =)

Eftersom mamma åkte till Grekland förra veckan, och kommer hem på torsdag har hennes lägenhet fått vara vår privata festlokal, vi har hunnit med ca. 4 fester nu, och mer ska det bli, hehe. En rolig helg har det iallafall varit!

godnatt, nu ska jag sooova!

lördag

Fredagskvällen var helt fantastiskt kul! Vi var bara 3 st. som åkte, men det gjorde ingenting! Vi kom dit vid 9 tiden, och efter en liten stund var stället proppfullt med folk. Vi dansade och dansade, ända tills dom jävla högtalarna gick sönder ;p då var det bara att hämta jackorna som vi hade hängt upp bland alla andras vid en "garderob", och så hade nån jävel tagit Inelas telefon och sandras plånbok! Sorgliga människor som gör sånt. Det var en massa andra folk som också blivit av med saker, men som tur var hängde min jacka med pengarna och telefonen i kvar, huh! Jag skulle blivit galen om jag blivit av med mina saker!

Ikväll har jag, pappa, och min syster varit hos våra kusiner på tacokväll, det var nice! :) Nu ska jag fortsätta titta på en film på ettan!

Fridaaay

Har inte uppdaterat på ett par dagar, men.. idag har vi haft "arbetsverksdag", vi behövde inte åka till skolan, utan man ska jobba ihop typ 10 euro som man ska ha med till skolan ;p så jag hjälpte till på mina föräldrars restaurang. Jobbigt, men bra med lite extra pengar!

Ikväll ska jag med mina kompisar på disco till Singsby, om vi nu hittar dit vill säga.. ;p

RSS 2.0