regn

Varmaste sommaren på 150 år? In my ass ;p. Kan inte solen skina nångång? Nåja, en bra sak med regnet är att man har en bra orsak till att sitta inne och slöa hela dagen ;) Det är vad jag har i princip har gjort idag. Klädd i min pyjamas med små rosa hjärtan på.



Igår var annars en rolig dag, började med att pappa, min lillasyster och jag tog vesporna till Molpe, solade och doppade oss, efter det gick vi till restaurangen som ligger där nära och åt god mat. Vi åkte hem igen, men for nästan direkt iväg igen till stan för att hyra film. Hyrade Joyride, Prey och The perfect man eller vad den hette. Alla var inom kategorin thriller/skräck. Älskar såna filmer, kan inte få nog av dem! Sen gick vi via Subway på vägen ut från Filmtown och köpte cookies, så himla goda! Vi gick ut i bilen och satt och åt där, tittade på folk och sånt. Vi hade parkerat bilen bredvid Big point, och jag såg en jättefin vit tunika som hade en rosa spetskant nertill. Fint. Skulle ligga bra i min garderob, men jag försöker att inte slösa på min pengar då Miami-resan närmar sig med stormsteg.

Efter att vi hade ätit upp cookisen var vi fortfarande hungriga, så vi gick in till Subway igen och köpte med oss fyllda baguetter. Alltid lika gott!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0